AZ OKOS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG

Nincs szükség többé a medencetisztító robot kísérgetésére, nincs összetekeredett cső, vagy vezeték, nem kell hosszasan előkészülni, majd elpakolni. Medencetisztítás közben is használható a medence anélkül, hogy cső vagy vezeték veszélyeztetné az önfeledt pancsolást, vagy úszást.

A NEMH2O medencetisztító robotok fejlett technológiájuknak és érzékelőiknek köszönhetően teljesen önállóanés automatikusan tájékozódnak, cső és vezetékkapcsolat nélkül rendszeresen tisztítják medencéjét… OKOSAN.

NEMH2O

A NEMH2O a „vezeték nélküli” technológiának köszönhetően akadálytalanul és korlátozások nélkül mozoghat; a vízben indukcióval önállóan feltölti magát, külső beavatkozás nélkül; (miután telepítették) egész évben a vízben maradhat a szűrő nélküli használat lehetőségének köszönhetően (kihasználva a medencébe telepített nagy szűrők hatását).

A NEMH2O, egész évben gondoskodik a medence tisztításáról, így olyan értékes szövetségesévé válik, amelyet többé nem tud nélkülözni.

BIZTONSÁG TELJES NYUGALOMBAN

A NEMH2O mindig a vízben marad, és teljes biztonságban tölti fel magát. A töltés csak akkor történik, ha a robot a bázisállomáshoz van csatlakoztatva.

TELEPÍTÉS ÉS PROGRAMOZÁS EGYSZERŰEN

A NEMH2O 4 egyszerű lépésben telepíthető:-a robot aktiválása az első töltéssel;-a töltőállomás elhelyezése (meglévő medencék esetében a víz alatt, épülőmedencék esetében behúzható);-a beállítások programozása; a robot belemerítése a medencébe.A NEMH2O programozása és frissítése bluetooth-on keresztül az okostelefonraés táblagépre szánt külön APP-on keresztül történik.

TELJES KÖRŰ HATÉKONYSÁG

A NEMH2O bármilyen vízszintes és függőleges felülethez alkalmazkodik, és minden típusú fenékfelületnél hatékony. Kisebb és nagyobb medencékben, sima vagy érdes felületű medencékben is gond nélkül mozog, még sarkok, kanyarok és lépcsők esetén is.

NAGYON MEGBÍZHATÓ, TEGYE PRÓBÁRA

NEMH2O-t a legújabb technológia maximalizálásával tervezték, hogy a maximális hatékonyságot és eredményességet a zaj teljes hiánya mellett biztosítsák.Fel van szerelve lítium-ion akkumulátorokkal, 2 legújabb technológiájú turbinával (kefe nélküli), mágneses csuklókkal hajtott szíjjal, a motorok tökéletes szigetelésével, hermetikus tömítéssel védett kivehető alkatrészekkel, tájékozódási érzékelőkkel a munka optimalizálása érdekében, alacsony vízszint érzékelővel.

A NEMH2O nagyszerű technológiai újításokat tartalmaz, a víz alatti világot idéző és egy kis lánctalpas jármű formáját idéző kialakításban.

Tulajdonságok

MODELLXSXMXL
Medence max. hossza (m) 122550
Sebesség a fenéken (m/min) 8-1212-1616-20
Sebesség a falakon (m/min) 888
Medence max. mélysége (m) 101010
Szűrő2l, 0,5mm2l, 0,5mm2l, 0,5mm
Turbinák száma (db)222
Motorok típusaKefe nélküliKefe nélküliKefe nélküli
Meghajtás, felépítésMágneses illesztések „O-gyűrű nélkül” „Lyuk nélküli héj”Mágneses illesztések
„O-gyűrű nélkül” „Lyuk nélküli héj”
Mágneses illesztések „O-gyűrű nélkül” „Lyuk nélküli héj”
Líthium-ion akkumulátor (25,9V) 13,75Ah13,75Ah13,75Ah
Töltő186 W241 W320 W
Induktív töltés4A6A8A
Töltési módAutomatikusAutomatikusAutomatikus
Átlagos töltési idő 3:302:301:45
Átlagos munkaidő +/-20%Robot 2:002:002:00
tömege (inkl.akku)(kg) Robot 212121
méretei (mm) 410x460x320h410x460x320h410x460x320h
IP védelem robotIP68IP68IP68
IP védelem töltőIP67IP67IP67
Vízszint szenzorvanvanvan
Tájékozódási szenzorok vanvanvan
Bluetooth vevővanvanvan

Tartozékok

KAMPÓ

BEHÚZHATÓ (MOBIL) TÖLTŐ

KOMMUNIKÁCIÓS BOX

a robot töltőre történő visszahívásához, valamint újraindításához

BEÉPÍTHETŐ (FIX) TÖLTŐ

KIT KANEBO

sima medencefelületekhez