TECHNOLÓGIA, AMI MÁSOK SZÁMÁRA A JÖVŐ, SZÁMUNKRA A JELEN!

A Connect technológiának köszönhetően bármikor, akár kilométerekről is ellenőrizheti Freezanz rendszerét, és ellenőrizheti annak működését, a termékszinteket, a tervezett ciklusidőket, a permetezés elindítását és leállítását.

Ezenkívül meghibásodás esetén lehetővé teszi, hogy szakembereink távolról, időveszteség nélkül, proaktívan beavatkozhassanak a rendszer nagyobb hatékonysága és eredményessége, valamint az Ön kényelme érdekében a kertben.

Méretek: 156cm (sz) x 61cm (m) x 25cm 

A LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIA A PIACON

CSILLAGÁSZATI CIKLUS

Szabadalmaztatott technológia, amely a készülék helyzete (pozíciója) alapján képes érzékelni a naplemente pontos időpontját, így mindig időben beavatkozik a naplementekor aktívvá váló rajjelenségek, például a culex szúnyogok, paraziták és szúnyogok esetén.

INSTANTMIX TECHNOLÓGIA

Szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi a termékek pontos adagolását és a tökéletes keverést, amelyet a gépen belül, minden egyes permetezési ciklus idején azonnal elvégeznek. Ez a rendszer lehetővé teszi a termékek lehető legjobb felhasználását, elkerülve a pazarlást és biztosítva az egységes keveréket. Ezenkívül a rendszert a permetezés után megtisztítják a maximális tisztaság és biztonság érdekében.

TERMÉKMENEDZSMENT

Olyan technológia, amely lehetővé teszi egy harmadik termék független használatát, hogy növelje a rendszer hatékonyságát, és megakadályozza a klasszikus szúnyogok mellett más nemkívánatos vendégek bejutását is.

TERMÉKEINK

Professzionális szúnyogriasztó rendszerek

Szúnyogriasztó rendszer
2.0 DIY csomag

Hordozható okos szúnyogriasztó

Illóolaj alapú termékek

MINDEN IGÉNYRE! A RENDSZER, AMI ÖNT SZOLGÁLJA!

Érdekel a termék