NATURALGREEN szúnyogriasztó

Természetes termék növényi kivonatokkal, amely kellemes, hosszan tartó illatot biztosít környezetében.

Kifejezetten a Zhalt Portable számára fejlesztve, amely a termék hatását fokozza és a felhasznált mennyiséget csökkenti.

NATURALGREEN+ szúnyogriasztó

Speciálisan a Zhalt Evolution és a professzionális Freezanz rendszerekhez fejlesztett termék.

NATURALGREEN

NATURALGREEN+

Érdekel a termék

NATURALBLU légy és bögölyriasztó

Természetes termék növényi kivonatokkal, amely kellemes, hosszan tartó illatot biztosít környezetében.

Kifejezetten a Zhalt Portable számára fejlesztve, amely a termék hatását fokozza és a felhasznált mennyiséget csökkenti.

Ideális speciális környezetbe, például farmokra, istállókba, állatkerti-technikai iparágakba, bor- vagy tejgazdaságokba.

NATURALBLU+ légy és bögölyriasztó

Speciálisan a Zhalt Evolution és a professzionális Freezanz rendszerekhez fejlesztett termék.

NATURALBLU

NATURALBLU+

A tudomány ötvözi a növényi kivonatok erejét az innovációval.

A növények egymás közötti kompatibilitásának függvényében a kutató kiválasztja, teszteli és természetesen növeli a teljesítményüket a laboratóriumban, és így megalkotja az adott típusú környezethez, azaz az elriasztandó rovar vagy állat függvényében a terméket.

A természetes készítmény nincs negatív hatással az ökoszisztémára és a környezetre, amelyben élünk. A Natural és Naturiz Freezanz termékcsaládok termékeit egy olyan diffúziós rendszerben alkalmazzuk, amely szintén nagyon kiegyensúlyozott, mivel nagyon keveset használ fel, rendszeres ismétlődéssel, amely a környezetében a pihenés oázisait teremti meg anélkül, hogy káros hatással lenne az élőhelyre.

TERMÉKEINK

Professzionális szúnyogriasztó rendszerek

Szúnyogriasztó rendszer
2.0 DIY csomag

Hordozható okos szúnyogriasztó

Illóolaj alapú termékek

NATURIZ

NATURIZ TALPA
(vakondok távoltartására)

Természetes olaj-gél termék szinergikus növényi kivonatokkal, amelyek fizikai akadályt képeznek az vakondok ellen. Nem károsítja a növénytermesztést. Juttassa ki a mentesítendő területekre, beleértve az általuk létrehozott odúkat és alagutakat is.

NATURIZ PICCIONE
(galambok távoltartására)

Természetes termék szinergikus növényi kivonatokkal, amelyek fizikai akadályt képeznek a galambok számára, és elűzik őket anélkül, hogy károsítanák őket. A Freezanz rendszerek a madarak és különösen a galambok számára nagyon kellemetlen illóolajok porlasztásán alapulnak, ami elriasztja őket

NATURIZ RAT..TUS
(rágcsálók távoltartására)

Természetes termék szinergikus növényi kivonatokkal, amelyek fizikai filmgátat hoznak létre a kezelt területeken, távol tartva az egereket. Kifejezetten a Zhalt Portable számára kifejlesztett, ideális kis és nagy közösségi terek és minden olyan terület számára, ahová a rágcsálók eljuthatnak

Érdekel a termék

NATURIZ FORMIKA
(hangyák távoltartására)

Használatra kész természetes készítmény, szinergikus növényi kivonatokban gazdag, U.B. MATRIX-szal megerősített. Fizikai gátat képez, kellemes illatot bocsátva a környezetbe. Használja a terméket úgy, hogy olyan helyeken szórja ki, ahol meg akarja akadályozni a hangyabolyok kialakulását.

NATURIZ CANE & GATTO
(kutya, macska távoltartására)

Természetes termék szinergikus növényi kivonatokkal, amelyek fizikai filmgátat hoznak létre a kezelt területeken, távol tartva a kutyákat és macskákat azoktól a területektől, ahol nem kívánatos a jelenlétük. Ideális kültéri területekhez, például bejáratokhoz, teraszokhoz, kapukhoz, ajtókhoz, vázákhoz stb.

NATURIZ A.CARI
(pók, mászó rovar távoltartására)

Természetes termék szinergikus növényi kivonatokkal, amelyek természetes fizikai gátat képeznek a rovarok ellen a kezelt területeken.

Nem tartalmaz alkoholos segédanyagokat.